Tervetuloa Usko ja politiikka -tapahtumaan 7.4.2016 klo 18!

KD Turun paikallisosasto järjestää Usko ja politiikka -teemalla tapahtumasarjan ensimmäisen illan torstaina 7.4.2016 klo 18 alkaen!

Tervetuloa pohtimaan kristillisen uskon ja poliittisen toiminnan suhteita. Alustajana Ville Auvinen, useita kausia Turun kaupunginvaltuustossa vaikuttanut kunnallispoliitikko. Illan teemoja ovat mm. kuuluuko uskovien kristittyjen olla mukana politiikassa vaikuttamassa kunnallisiin ja yhteiskunnallisiin asioihin, ja mitä Raamatussa asiasta kerrotaan. Kahvitarjoilu!

Tapahtumapaikka on aivan ydinkeskustan tuntumassa: Turun Vapaaseurakunnan kahvio, os. Tuureporinkatu 10, 20100 Turku. Järjestää KD Turun paikallisosasto. Tapahtumalle seurannee jatkoa syyskuussa 2016.

Klikkaa tapahtuman Facebook-sivulle tästä!

Vastaa