Turun Kristillisdemokraatit aloittivat kuntavaalikampanjoinnin

Turun Kristillisdemokraatit aloittivat valmistautumisen ensi kevään kuntavaaleihin 7.4. pidetyssä vaalitilaisuudessa. Illan pääpuhujana oli Kristillisdemokraattien kaupunginvaltuutettu, TT Ville Auvinen. Illan teemana oli usko ja politiikka.

Ville Auvinen

Ville Auvinen

– Kristillisdemokraatteja usein syytetään uskonnon ja politiikan sekoittamisesta. Jokaisella puolueella on jokin arvomaailma. Se, että kristilliset arvot kiellettäisiin, olisi se sama, jos Vihreitä kiellettäisiin ajamasta vihreitä arvoja tai Vasemmiston punaisia arvoja, Auvinen totesi.

Joskus ajatellaan, että kristityksi itseään kutsuvan tulisi pysyä mahdollisimman kaukana politiikasta. Tähän Auvinen vastasi:

– Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista. Yhteisten asioiden hoitamisessa ei ole sinänsä mitään oikeaa tai väärää. Kysymys on, että miten niitä asioita hoidetaan. Kristillisdemokraatit ovat moninainen porukka, vaikka joskus muuta väitetäänkin. Yhteinen pohja on kuitenkin pyrkimys etsiä Jumalan tahtoa ja tehdä sellaista politiikkaa, missä heikoimmista pidetään huolta.

Jari Viherlampi

Jari Viherlampi

Tuureporinkadun tila oli puolillaan väkeä. KD-Turun puheenjohtaja, kiinteistövälittäjä Jari Viherlampi oli tyytyväinen osanottoon.

– Tämä oli hyvä alku. Ensi kerralla sali on täynnä ja sitten hankitaan isompi sali.

Turun Kristillisdemokraatit ovat suunnitelleet seuraavan politiikka –illan alkusyksyyn, jonne on tulossa puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.

Vastaa