Helsinginkadun liikennejärjestelyt muuttuneet!!!

Kirjoitin syyskuun lopulla Turun Sanomien mielipideosastolla, että Helsinginkadun rampin tietyömaan kaistajärjestelyt haittaavat liikennettä. Korjaukseksi ehdotin, että liikenne moottoritien suuntaan sekä ylös Hämeentielle ajaville sujuisi paremmin, jos liikenne ohjattaisiin moottoritielle oikeinta ajokaistaa pitkin. Viikolla ajellessani huomasin, että liikennejärjestelyt oli muutettu!

wp_20161218_14_48_51_pro

Haluaisin toki ajatella, että tämä oli minun ansiotani, mutta luultavasti, moni muukin oli jo tämän kahden kuukauden aikana ilmaissut mielipiteensä asiassa. Nyt kuitenkin uskon, että mielipiteensä julkituomalla voi olla merkitystä ja asiat voivat muuttua jopa helpommaksi.

helsinginkatu_tukossa2

Hyvää joulua kaikille!

Johan Savola
KD-Turku
vpj

Vastaa