Lähellä lähimmäistä

Hei ystävämme,

Koronavirustilanne maassamme on vakava. Tapauksia on jo reilusti yli 500, ja virus on vaatinut ensimmäisen uhrin. Hallitus on julistanut maahamme poikkeustilan.

Vaikka suurin osa sairastaa viruksen vähin oirein, on se erityisen vaarallinen riskiryhmään kuuluville. Riskiryhmään kuuluvat niin yli 70-vuotiaat kuin merkittävästi keuhkojen tai sydämen toimintaa tai elimistön vastustuskykyä heikentävistä sairauksista kärsivät henkilöt. Heitä on neuvottu pysymään kotona tartunnan välttämiseksi.

Tahdomme olla auttamassa ja tukemassa läheisiämme. Tarjoamme riskiryhmään kuuluville avustusta kodin ulkopuolisissa askareissa, jotta heidän olisi mahdollista välttää liikkumista julkisissa tiloissa. Mikäli kuulut riskiryhmään ja haluat apua esimerkiksi kaupassa käymisessä tai muiden kiireellisten asioiden hoidossa, älä epäröi olla yhteydessä Tommi Terään

–          puhelimitse tai tekstiviestein numeroon 050 3691930

–          sähköpostitse osoitteeseen tommitera@gmail.com

Mikäli tunnet riskiryhmään kuuluvan henkilön, joka voisi kaivata apua, voit jakaa tiedon tästä mahdollisuudesta ja yhteystiedoistani heille.

Pidetään kaiken tämän keskellä huolta omasta ja läheistemme hyvinvoinnista. Ollaan läsnä toisillemme ja pidetään yhtä. Kannetaan toisiamme ja kotimaatamme rukouksin. Muistetaan, ettemme ole yksin. Ja tiedetään, että selviämme tästäkin.

Ystävällisin terveisin,

Tommi Terä

Turun kristillisdemokraatit